Новорічне свято

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

Розпочались Новорічні та Різдвяні свята і в ЗДО №16 «Зернятко». Цього року з особливим настроєм колектив  закладу підійшов до підготовки святкування Нового року.   Для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи, а саме:  здійснено естетичне оформлення зали для виступів, вихователі виготовили цікаві декорації, які чудово доповнювали інтер’єр залу та створювали святкову атмосферу, прикрасили шибки вікон.  

Святкові Новорічні ранки для усіх вікових груп почалися  23 грудня. Цікаво продумані сценарії, музичний супровід створили музичний керівник Голінка Л.Ф. та вихователі усіх груп та забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям. 

Новорічні ранки завершились та залишили по собі радісний настрій, веселощі, спогади діткам і дорослим на цілий рік.