Олімпійський тиждень

Відповідно до листа управління освіти Ужгородської міської ради
№ 324/01-15 від 10.08.2021 Про Всеукраїнський Олімпійський
урок та Олімпійський тиждень. В ЗДО №16 «Зернятко» з 6 вересня по 10 вересня 2021 року було проведено Олімпійський тиждень.
 Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Проходив тиждень під загальним девізом: «Здорова дитина – щаслива країна».
     В усіх дошкільних групах проводились спортивні ігри, змагання, бесіди на спортивну тематику, заняття як звичайні, так і сюжетні, тематичні; спортивні розваги тощо. Були проведені спортивні розваги для дітей усіх вікових груп.
     Крім цього з вихованцями проводяться щоденно ранкова гімнастика , гігієнічна гімнастика після денного сну, загартовуючі процедури (ходьба по доріжкам "Здоров'я", по ребристій дошці, по масажних килимках), самомасаж, фізкультпаузи, фізкультхвилинки, рухливі ігри.
     Усіма педагогами розроблені плани освітньої роботи під час проведення Олімпійського тижня з урахуванням вікових особливостей та виконано їх у повному обсязі. Для батьків у куточках розміщено інформаційні матеріали, методичні рекомендації щодо охорони, збереження і зміцнення здоров’я дошкільнят.
     Проведення Олімпійського тижня подарувало позитивний емоційний заряд всім учасникам освітнього процесу.

IMG_20210913_083534.jpg